Паста з баклажанами та рікоттою

Цей смак пасти з баклажанами з сирним соусом з рікотти незабутній! Корисне вегетаріанське блюдо, яке готується без зайвого клопоту.
Інгредієнти:
- Паста пенне 250 грамів
- Баклажани 1 штука
- Часник 2 зубчики
- Орегано 1/2 чайної ложки
- Сир Рікотта 120 грамів
- Вершки 11% 200 грамів
- Петрушка рубана 2 столові ложки
- Оливкова олія 5 столових ложок
Приготування:
- Баклажан потрібно очистити й порізати кубиками. Пасту (Пенне або фузіллі) відварити.
- У сковороду налити олію, розігріти й трохи обсмажити часник, потім його видалити. Його аромат просочить олію. Потім покласти туди кубики баклажана й орегано, обсмажити до трохи темного кольору.
- Міксером збити Рікотту і вершки, цією сумішшю залити баклажани, туди викласти пасту і трохи води, в якій вона відварювалась.
- На невеликому вогні трохи помішувати приблизно 5 хвилин. Посолити й поперчити, змішати з порізаною свіжою петрушкою.
Смачного!