ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Паста з баклажанами та рікоттою

Цей смак пасти з баклажанами з сирним соусом з рікотти незабутній! Корисне вегетаріанське блюдо, яке готується без зайвого клопоту.

Інгредієнти:

  • Паста пенне 250 грамів
  • Баклажани 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Орегано 1/2 чайної ложки
  • Сир Рікотта 120 грамів
  • Вершки 11% 200 грамів
  • Петрушка рубана 2 столові ложки
  • Оливкова олія 5 столових ложок

Приготування:

  1. Баклажан потрібно очистити й порізати кубиками. Пасту (Пенне або фузіллі) відварити.
  2. У сковороду налити олію, розігріти й трохи обсмажити часник, потім його видалити. Його аромат просочить олію. Потім покласти туди кубики баклажана й орегано, обсмажити до трохи темного кольору.
  3. Міксером збити Рікотту і вершки, цією сумішшю залити баклажани, туди викласти пасту і трохи води, в якій вона відварювалась.
  4. На невеликому вогні трохи помішувати приблизно 5 хвилин. Посолити й поперчити, змішати з порізаною свіжою петрушкою.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close