ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Папарделле з шафраном

Інгредієнти:

  • Пасти папарделле 115 грамів
  • Несолоного вершкового масла 1 столова ложка
  • Невеликої головки цибулі-шалот 1/2 штуки, подрібнити
  • Щіпка шафрану
  • Жирних вершків 2/3 стакана
  • Сіль і свіжий мелений перець
  • Лимонного соку 1/4 чайної ложки
  • Екстракту ванілі 1/4 чайної ложки
  • Тертого сиру пармезан 2 столові ложки, плюс більше для подачі
  • Різаної шніт цибулі 2 столові ложки
  • Тертої лимонної цедри 1/2 чайної ложки

Приготування:

  1. Відваріть пасту в киплячій підсоленій воді, як зазначено в інструкції, не накриваючи. Злийте рідину, залиште 1/4 стакана для соусу.
  2. У цей час розтопіть в сковороді вершкове масло на середньому вогні. Обсмажте цибулю-шалот і шафран, періодично помішуючи, до м’якості цибулі, близько 2 хв.
  3. Влийте вершки, приправте 1/4 ч. л. солі й меленим перцем, збільште температуру, і варіть соус до густоти, близько 2 хв. Введіть лимонний сік і ванільний екстракт.
  4. Додайте пасту, рідину від приготування і пармезан; перемішайте. Подавайте кремову пасту папарделле з лимонною цедрою, шніт-цибулею і сиром, що залишилися.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close