Овочеве рагу з яловичими реберцями

Тушковані овочі й соковите м’ясо — просте, але дуже смачне й ароматне блюдо.
Інгредієнти:
- Ребра яловичі 1 кілограм
- Капуста білокачанна 500 грамів
- Перець болгарський заморожений, з помідорами 400 грамів
- Селера (стебло) 150 грамів
- Морква 100 грамів
- Цибуля ріпчаста 50 грамів
- Часник 2 зубчики
- Олія рослинна 3 столові ложки
- Вода 200 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний гострий мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень свіжа (для подачі) за смаком
Приготування:
- Реберця помити, розрізати на шматки.
- Обсмажити реберця на рослинній олії з двох боків до рум’яної скоринки.
- Капусту нарізати квадратиками.
- Моркву нарізати пів кругами. Селеру нарізати шматочками.
- Цибулю нарізати кубиками.
- Часник подрібнити.
- До обсмажених реберець викласти всі овочі (капусту, моркву, селеру, цибулю, часник і заморожені перець і помідори — їх можна замінити свіжими). Посолити, поперчити, влити воду, перемішати.
- Поставити жаровню з м’ясом і овочами на вогонь, довести до кипіння.
- Потім нагрівання зменшити до мінімуму, накрити кришкою, тушкувати 1,5 години.
- Готове рагу посипати дрібно нарізаною зеленню.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Тушкована капуста з яйцями