Другі стравиСтрави з овочів

Овочеве рагу з яловичими реберцями

Тушковані овочі й соковите м’ясо — просте, але дуже смачне й ароматне блюдо.

Інгредієнти:

  • Ребра яловичі 1 кілограм
  • Капуста білокачанна 500 грамів
  • Перець болгарський заморожений, з помідорами 400 грамів
  • Селера (стебло) 150 грамів
  • Морква 100 грамів
  • Цибуля ріпчаста 50 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Олія рослинна 3 столові ложки
  • Вода 200 мілілітрів
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний гострий мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Зелень свіжа (для подачі) за смаком

Приготування:

  1. Реберця помити, розрізати на шматки.
  2. Обсмажити реберця на рослинній олії з двох боків до рум’яної скоринки.
  3. Капусту нарізати квадратиками.
  4. Моркву нарізати пів кругами. Селеру нарізати шматочками.
  5. Цибулю нарізати кубиками.
  6. Часник подрібнити.
  7. До обсмажених реберець викласти всі овочі (капусту, моркву, селеру, цибулю, часник і заморожені перець і помідори — їх можна замінити свіжими). Посолити, поперчити, влити воду, перемішати.
  8. Поставити жаровню з м’ясом і овочами на вогонь, довести до кипіння.
  9. Потім нагрівання зменшити до мінімуму, накрити кришкою, тушкувати 1,5 години.
  10. Готове рагу посипати дрібно нарізаною зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тушкована капуста з яйцями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close