Другі стравиСтрави з овочів

Овочеве рагу з курячими ніжками

Овочеве рагу з куркою смачне, корисне, соковите й ароматне. Набір овочів можна підбирати по смаках і пристрастям свої сім’ї. Просте і доступне буває не тільки смачним, але і корисним. Рагу – це нарізані, обсмажені й потім тушковані шматочки різних овочів.

Інгредієнти:

  • Курячі ніжки 2 штуки
  • Картопля 3 штуки
  • Капуста білокачанна 0,5 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Помідор 2 штука
  • Перець болгарський 1 штука
  • Кабачок 1 штука
  • Часник 2-3 зубчики
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Кабачки нарізаємо шматочками. Обсмажуємо курячі ніжки. Разом з ніжками обсмажуємо картоплю. Дрібно нарізаємо капусту. Перець нарізаємо невеликими шматочками. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо їх кубиками.
  2. До картоплі додаємо кабачки й смажимо разом. А також додаємо болгарський перець. Хвилини через 3-4 додамо капусту. Коли капуста стане м’якою вводимо порізані томати. Виймаємо курячі ніжки й відокремлюємо м’ясо від кісток, а м’ясо відправляємо в рагу.
  3. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо і пасеруємо їх. Солимо, перчимо, додаємо пасеровані цибулю і моркву, лавровий лист. Рагу готово!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смажені стейки з баклажанів з салатом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close