Омлет з печерицями

Смажений на сковороді омлет з шампіньйонами — ситний сніданок або варіант швидкого перекусу для любителів грибних страв. Омлет виходить смачним, ароматним і поживним. За рахунок шматочків смажених грибів в розрізі омлет виглядає ну дуже апетитно!
Інгредієнти:
- Яйця 3 штуки
- Печериці 200 грамів
- Масло вершкове 1 столова ложка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Печериці перед приготуванням не мийте, з капелюшків зніміть шкірку, а з ніжок зчистьте забруднення. Наріжте гриби шматочками середнього розміру.
- У сковороді розтопіть шматочок вершкового масла. Перекладіть в сковороду підготовлені гриби.
- На сильному вогні обсмажте печериці, помішуючи, до рум’яності. Не пересмажте гриби, щоб вони залишалися соковитими! В процесі обсмажування гриби трохи посоліть і поперчіть.
- Поки смажаться гриби, в миску розбийте яйця. Додайте щіпку солі.
- Виделкою взбийте яйця з сіллю.
- Залийте обсмажені печериці яєчною сумішшю.
- Накрийте сковороду кришкою і готуйте омлет з грибами на вогні нижче середнього до того моменту, поки яйця не схопляться (близько 5-7 хвилин).
- Омлет з печерицями готовий. Перекладіть його на тарілку і подайте до столу в гарячому вигляді.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Білковий омлет з морквою