Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з начинкою

Омлет з начинкою. В оригіналі омлет готується зі скибочками хліба, які потрібно підсушити в духовці й потім натерти зубчиком часнику. Скибочки потрібно розкласти на омлет. Я замінила на хлібну крихту, яка знаходиться між омлетом і томатною сальсою. З одного боку крихта просочується яйцем, з іншого боку — помідором. Дуже смачний омлет ви отримаєте на виході.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче 2 штуки
  • Спеції за смаком
  • Помідор 1 штука
  • Кріп за смаком
  • Цибуля зелена 2 штуки
  • Базилік 5 листочків
  • Часник 1 штука
  • Крихта хлібна 2-3 столові ложки
  • Сир твердий 3 столові ложки

Приготування:

  1. Яйця посоліть і поперчіть, перемішайте вилкою. Я використовую ароматну сіль.
  2. Хлібну крихту змішайте з часником і зеленню. Якщо будете використовувати скибочки хліба, тоді їх потрібно підсушити в духовці й натерти зубчиком часнику. Я використовую тут заправку з кропу з часником і перцем чилі.
  3. Дуже дрібно наріжте помідор, зелену цибулю і листя базиліка, поперчіть і посипте цукром, перемішайте.
  4. Сир натріть на дрібну тертку.
  5. Нагрійте сковороду з оливковою олією і вершковим маслом. Вилийте яйця і нехай вони трохи схопляться.
  6. Коли краї й низ омлету схопляться, а зверху яйця ще сирі, потрібно вогонь зменшити до мінімуму, на половину омлету потрібно висипати рівним шаром хлібну крихту.
  7. Розкладіть томатну сальсу і посипте сиром.
  8. І відразу накрийте начинку вільним краєм. Закрийте кришкою і готуйте ще хвилину.
  9. Перекладіть на тарілку і відразу подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Яйце пашот на тості з авокадо

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close