Омлет можна приготувати й на сковороді, і в духовці. Омлет в духовці — корисніше, смачніше і простіше в приготуванні. А якщо додати в омлетну суміш кукурудзу, смак страви стане ще яскравішим і цікавішим. Здивуйте рідних таким незвичайним сніданком! Інгредієнти: Яйця 3 штуки Кукурудза консервована 150 грамів Сіль 0,25 чайної ложки Молоко 45 мілілітрів Масло вершкове 10 грамів Зелень свіжа (петрушка або кріп) 1-2 гілочки Приготування: Підготувати всі необхідні інгредієнти. З консервованої кукурудзи злити рідину. Включити духовку для розігрівання до 180 градусів. Яйця розбити й з'єднати в глибокій місткості з молоком і сіллю. Розбовтати виделкою. Додати зерна консервованої кукурудзи (можна попередньо злегка підрум'янити їх на сковороді з вершковим маслом). Перемішати. Форму для запікання або сковороду зі знімною ручкою змастити вершковим маслом і вилити туди омлетну суміш з консервованою кукурудзою. Запікати омлет з кукурудзою в духовці 15-20 хвилин. Зелень промити, обсушити й дрібно нарізати. Посипати омлет, приготовлений в духовці, зеленню і подати до столу. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Яєчня в лаваші з шинкою і сиром (в духовці)