Омлет з кукурудзою в духовці

Омлет можна приготувати й на сковороді, і в духовці. Омлет в духовці — корисніше, смачніше і простіше в приготуванні. А якщо додати в омлетну суміш кукурудзу, смак страви стане ще яскравішим і цікавішим. Здивуйте рідних таким незвичайним сніданком!
Інгредієнти:
- Яйця 3 штуки
- Кукурудза консервована 150 грамів
- Сіль 0,25 чайної ложки
- Молоко 45 мілілітрів
- Масло вершкове 10 грамів
- Зелень свіжа (петрушка або кріп) 1-2 гілочки
Приготування:
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- З консервованої кукурудзи злити рідину.
- Включити духовку для розігрівання до 180 градусів.
- Яйця розбити й з’єднати в глибокій місткості з молоком і сіллю. Розбовтати виделкою.
- Додати зерна консервованої кукурудзи (можна попередньо злегка підрум’янити їх на сковороді з вершковим маслом). Перемішати.
- Форму для запікання або сковороду зі знімною ручкою змастити вершковим маслом і вилити туди омлетну суміш з консервованою кукурудзою.
- Запікати омлет з кукурудзою в духовці 15-20 хвилин.
- Зелень промити, обсушити й дрібно нарізати.
- Посипати омлет, приготовлений в духовці, зеленню і подати до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Яєчня в лаваші з шинкою і сиром (в духовці)