Омлет з кабачками і зеленню на сніданок

Ідеальний сніданок, швидкий і корисний.
Інгредієнти:
- Кабачки 80 грамів
- Яйця 2 штуки
- Олія оливкова 1 столова ложка
- Зелень
- Перець чорний мелений
- Сіль
Приготування:
- Натерти кабачок соломкою, обсмажити до м’якості на оливковій олії.
- Окремо збовтати сирі курячі яйця з сіллю, зеленню, залити сумішшю кабачки.
- Блюдо накрити кришкою, прогрівати до готовності.
- Розрізати омлет на порції, подати в гарячому вигляді.
Порада
Готову страву можна посипати рубаною зеленню петрушки, кропу, кінзи, прикрасити помідорами чері або звичайними томатами, нарізаними часточками.
Смачного!