Омлет з гарбузом і зеленню

Швидкий і простий сніданок — яскравий омлет з гарбузом і зеленню. Скибочки гарбуза не тільки відмінно доповнюють соковитий омлет, а й надають йому сонячний колір. Ситно, смачно і нескладно — відмінний початок дня!
Інгредієнти:
- Гарбуз 200 грамів
- Яйця 2 штуки
- Петрушка свіжа 3 гілочки
- Паприка мелена 1/2 чайної ложки
- Сіль на смак
- Перець чорний мелений на смак
- Олія рослинна (для смаження) 1 столова ложка
Приготування:
- Акуратно очистити гарбуз, вимити й обсушити. Нарізати м’якуш гарбуза невеликими тонкими смужками.
- У глибоку миску розбити яйця, додати сіль, перець і паприку.
- Збовтати виделкою.
- Сковороду розігріти й змастити олією. Викласти гарбуз і смажити на мінімальному вогні приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку.
- Залити гарбуз яєчною сумішшю.
- Петрушку промити, обсушити, дрібно порубати ножем. Посипати омлет подрібненою зеленню.
- Накрити сковороду кришкою і готувати омлет ще приблизно 4 хвилини.
- Яскравий омлет з гарбузом і зеленню готовий.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Омлет з печерицями