Другі стравиСтрави з яєць

Омлет з гарбузом і зеленню

Швидкий і простий сніданок — яскравий омлет з гарбузом і зеленню. Скибочки гарбуза не тільки відмінно доповнюють соковитий омлет, а й надають йому сонячний колір. Ситно, смачно і нескладно — відмінний початок дня!

Інгредієнти:

  • Гарбуз 200 грамів
  • Яйця 2 штуки
  • Петрушка свіжа 3 гілочки
  • Паприка мелена 1/2 чайної ложки
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак
  • Олія рослинна (для смаження) 1 столова ложка

Приготування:

  1. Акуратно очистити гарбуз, вимити й обсушити. Нарізати м’якуш гарбуза невеликими тонкими смужками.
  2. У глибоку миску розбити яйця, додати сіль, перець і паприку.
  3. Збовтати виделкою.
  4. Сковороду розігріти й змастити олією. Викласти гарбуз і смажити на мінімальному вогні приблизно по 4-5 хвилин з кожного боку.
  5. Залити гарбуз яєчною сумішшю.
  6. Петрушку промити, обсушити, дрібно порубати ножем. Посипати омлет подрібненою зеленню.
  7. Накрити сковороду кришкою і готувати омлет ще приблизно 4 хвилини.
  8. Яскравий омлет з гарбузом і зеленню готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Омлет з печерицями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close