Омлет з броколі, морквою і горошком

Нескладний омлет з заздалегідь відварених овочів. Блюдо виглядає свіжим і апетитним.
Інгредієнти:
- Зелений горошок 200 грамів
- Броколі 100 грамів
- Яйця 4 штуки
- Морква 2 штуки
- Молоко ¼ склянки
- Петрушка 20 грамів
- Соняшникова олія ½ столової ложки
- Перець чорний мелений
- Сіль
Приготування:
- Моркву, корінь петрушки й капусту броколі вимити, відварити у воді.
- Готові інгредієнти трохи остудити, нарізати кубиками.
- Окремо збити сирі курячі яйця з молоком, масу посолити й поперчити.
- Додати підготовлені овочі, консервований або відварений зелений горошок.
- Змастити сковороду олією, вилити суміш, смажити на тихому вогні до готовності, з двох сторін.
Порада
При подачі нарізати омлет на порції, прикрасити свіжою зеленню, помідорами, огірками.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Яйця Бенедикт з копченим лососем і шпинатом