Оладки з овочів з сирною скоринкою

Страву можна приготувати на сніданок, воно сподобається всім членам сім’ї.
Інгредієнти:
- Кабачки 250 грамів
- Морква 250 грамів
- Картопля 250 грамів
- Сир твердий 100 грамів
- Борошно 80 грамів
- Зелень кропу 40 грамів
- Зелень петрушки 40 грамів
- Картопляний крохмаль 30 грамів
- Кетчуп 20 грамів
- Яйця 2 штуки
- Часник 1 зубчик
- Перець чорний мелений ½ чайної ложки
- Сіль ½ чайної ложки
Приготування:
- Натерти моркву, картоплю, кабачок, відцідити надлишки рідини.
- Подрібнити зелень кропу і петрушки, додати в овочі, перемішати.
- Окремо розбити й збовтати сирі курячі яйця, додати в основну масу, посолити, поперчити за смаком, всипати пшеничне борошно і картопляний крохмаль.
- «Тісто» викладати на гарячу сковороду й обсмажувати з двох сторін.
- Готові вироби викласти на деко.
- Натерти сир твердого сорту: «Пармезан», «Грана Падано», «Грюйєр», «Пекоріно Романо».
- Перемішати з томатною пастою або соусом, подрібненим часником і зеленню кропу і петрушки.
- Суміш викласти на оладки, пекти до утворення рум’яної скоринки при температурі 200 градусів.
Порада
Готові оладки прикрасити помідорами чері й гілочками зелені.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пряна цвітна капуста