Другі стравиСтрави з овочів

Оладки з кабачків і курки

Пропоную подати до столу смачні й ситні оладки з кабачків і курячого філе. Приготувати їх простіше простого! Звичайні інгредієнти, простота в приготуванні й мінімум часу дозволяють зробити відмінний обід або вечерю. Не рецепт, а знахідка!

Замість кабачків можна взяти цукіні, оскільки вони практично не відрізняються за смаком. Бажано використовувати молоді плоди, тоді не доведеться очищати їх від шкірки й насіння.

Подають такі оладки зі сметаною. Дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Філе куряче 250 грамів
  • Кабачки 1 штука
  • Яйця курячі 1 штука
  • Борошно пшеничне 2 столові ложки
  • Олія рослинна 3 столові ложки
  • Перець чорний мелений 0,5 чайної ложки
  • Сіль 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Філе обмити, обсушити й нарізати дуже дрібними шматочками.
  2. Кабачок очистити від шкірки й насіння і натерти на крупній тертці. Якщо плоди молоді, то очищати від шкірки й насіння не потрібно.
  3. З’єднати терті кабачки з куркою, яйцем, борошном, перцем і сіллю.
  4. Масу ретельно вимішати.
  5. Розігріти сковороду з олією, столовою ложкою викладати приготовлену суміш у вигляді оладок і обсмажувати з двох сторін до рум’янцю.
  6. Оладки подати в гарячому вигляді зі сметаною.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Оладки з овочів з сирною скоринкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close