Другі стравиСтрави з грибівСтрави з овочів

Оладки з кабачка з грибами й морквою

Оладки з кабачка з грибами й морквою. Дуже смачні млинці з кабачка з додаванням грибів, цибулі, моркви й зелені на ваш вибір, я використовувала петрушку. За бажанням запекти з сиром. Подавати зі сметаною. Спробуйте.

Інгредієнти:

  • Кабачок 1 штука
  • Печериці 100 грамів
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Яйце куряче 1 штука
  • Борошно 1 столова ложка
  • Сметана 15% жирності 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Петрушка за смаком
  • Олія для смаження
  • Сир твердий за смаком

Приготування:

  1. Підготувати необхідні інгредієнти.
  2. Натерти на дрібну тертку кабачок, печериці, моркву і цибулю. Перемішати.
  3. Додати яйце сіль і перець.
  4. Додати просіяне борошно і петрушку. Перемішати.
  5. Обсмажити оладки, посипати сиром і запекти в мікрохвильовій печі 2 хвилини.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тушкована червоноголова капуста з беконом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close