М’ясо по французьки

Самий простий спосіб приготувати “М’ясо по-французьки”. М’ясо виходить дуже ніжне завдяки ріпчастій цибулі.
Інгредієнти:
- Свинина 500 грамів
- Цибуля ріпчаста 3 штуки
- Сир 200 грамів
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез за смаком
Приготування:
- Нарізаємо м’ясо скибочками завтовшки близько одного сантиметра і головне нарізати поперек волокон. Відбиваємо кожен шматок з двох сторін, тільки без фанатизму. Додаємо сіль і перець за смаком з двох сторін.
- Нарізаємо цибулю тонкими кільцями або півкільцями. Викладаємо м’ясо на змащене олією деко, зверху кладемо цибулю, її можна не шкодувати. За бажанням можна покласти один шматочок помідора.
- Змащуємо шматочки м’яса зверху майонезом. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин, випікаємо при температурі близько 180 градусів. Хвилин за 10 дістаємо м’ясо і посипаємо тертим сиром, прибираємо назад.
Смачного!