Другі стравиСтрави з м'яса

М’ясо по французьки

Самий простий спосіб приготувати “М’ясо по-французьки”. М’ясо виходить дуже ніжне завдяки ріпчастій цибулі.

Інгредієнти:

  • Свинина 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 3 штуки
  • Сир 200 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Майонез за смаком

Приготування:

  1. Нарізаємо м’ясо скибочками завтовшки близько одного сантиметра і головне нарізати поперек волокон. Відбиваємо кожен шматок з двох сторін, тільки без фанатизму. Додаємо сіль і перець за смаком з двох сторін.
  2. Нарізаємо цибулю тонкими кільцями або півкільцями. Викладаємо м’ясо на змащене олією деко, зверху кладемо цибулю, її можна не шкодувати. За бажанням можна покласти один шматочок помідора.
  3. Змащуємо шматочки м’яса зверху майонезом. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 30 хвилин, випікаємо при температурі близько 180 градусів. Хвилин за 10 дістаємо м’ясо і посипаємо тертим сиром, прибираємо назад.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close