М’ясні ватрушки з грибами

Незвичайні котлети в формі ватрушок! Їх начинка це гриби, запечені під сиром. Ситне блюдо, що підходить до будь-якого гарніру!
Інгредієнти:
- Свинячий фарш 600 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Сир твердих сортів 100 грамів
- Печериці 400 грамів
- Майонез за смаком
- Картопля 3 штуки
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Цибулю натерти на тертці (або дрібно порізати), змішати з фаршем. Посолити й поперчити. Розкачати великі кульки, з них сформувати ватрушки, зробивши поглиблення і краї.
- Печериці нарізати, обсмажити на сковороді. Покласти в середину ватрушок.
- Зверху посипати тертою картоплею. Можна трохи полити майонезом.
- Посипати твердим сиром. Поставити в духовку на 30 хвилин (на 180 градусів).
Смачного!