Другі стравиСтрави з м'яса

М’ясні ватрушки з грибами

Незвичайні котлети в формі ватрушок! Їх начинка це гриби, запечені під сиром. Ситне блюдо, що підходить до будь-якого гарніру!

Інгредієнти:

  • Свинячий фарш 600 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Сир твердих сортів 100 грамів
  • Печериці 400 грамів
  • Майонез за смаком
  • Картопля 3 штуки
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Цибулю натерти на тертці (або дрібно порізати), змішати з фаршем. Посолити й поперчити. Розкачати великі кульки, з них сформувати ватрушки, зробивши поглиблення і краї.
  2. Печериці нарізати, обсмажити на сковороді. Покласти в середину ватрушок.
  3. Зверху посипати тертою картоплею. Можна трохи полити майонезом.
  4. Посипати твердим сиром. Поставити в духовку на 30 хвилин (на 180 градусів).

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close