Π”Ρ€ΡƒΠ³Ρ– ΡΡ‚Ρ€Π°Π²ΠΈΠšΡƒΡ…Π½Ρ– ΡΠ²Ρ–Ρ‚ΡƒΠœΠ΅ΠΊΡΠΈΠΊΠ°Π½ΡΡŒΠΊΠ°Π‘Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΈ Π· ΠΏΡ‚ΠΈΡ†Ρ–

ΠœΠ΅ΠΊΡΠΈΠΊΠ°Π½ΡΡŒΠΊΡ– курячі Π½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π· пряним соусом

ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– Π½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Ρ†Π΅ доступний Ρ– відносно Π½Π΅Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ³ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚, Π· якого ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π°ΠΉΡ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½Ρ–ΡˆΡ– Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½Ρ– страви. Ділимося Π· Π²Π°ΠΌΠΈ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΌ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ΠΎΠΌ ΠΌΠ΅ΠΊΡΠΈΠΊΠ°Π½ΡΡŒΠΊΠΎΡ— ΠΊΡƒΡ…Π½Ρ–, який Π·Π΄Π°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ прикрасити як повсякдСнний стіл, Ρ‚Π°ΠΊ Ρ– святковий.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π° Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠ° 8 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • ΠœΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΠ° ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π·Π° смаком
  • Оливкова олія 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»Π΅Π²ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ ΒΌ Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Гострий соус 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π° паста 80 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π€Ρ–Π½Ρ–ΠΊΠΈ 6 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊ
  • НС гостра гірчиця Β½ столової Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π―Π±Π»ΡƒΡ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΎΡ†Π΅Ρ‚ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Часниковий ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ Β½ Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠŸΠ°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ° Β½ Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° для прикраси

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– Π½Ρ–ΠΆΠΊΠΈ Π΄ΠΎΠ±Ρ€Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΡ–Π΄ водою. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°ΡΡ‚ΠΈ Ρ—Ρ… Ρƒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ миску Ρ– присипати ΠΌΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΠΎΡŽ ΡΡ–Π»Π»ΡŽ, Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΌ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ Ρ– Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΌ.
  2. ΠŸΠΎΡΡ‚Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π² сковороду-Π³Ρ€ΠΈΠ»ΡŒ, ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎ ΠΎΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΈΠ²ΡˆΠΈ Ρ—Ρ— ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ…Π½ΡŽ оливковою ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ.
  3. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»Π΅Π½Ρ– Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠΈ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ Π² сковороду ΠΉ обсмаТити протягом 15-20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. ΠŸΠ΅Ρ€Ρ–ΠΎΠ΄ΠΈΡ‡Π½ΠΎ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€Ρ‚Π°Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ допустити Ρ—Ρ— пригорання.
  4. Поки ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠ° Π±ΡƒΠ΄Π΅ ΠΎΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈΡΡŒ, ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° приступити Π΄ΠΎ приготування соусу. Для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ гострий соус, Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρƒ пасту, ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½Ρ– Ρ„Ρ–Π½Ρ–ΠΊΠΈ, Π³Ρ–Ρ€Ρ‡ΠΈΡ†ΡŽ, яблучний ΠΎΡ†Π΅Ρ‚ Ρ– ΠΏΠ°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡƒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ пСрСмістити Π² Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€, Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π³Π°Ρ€Π½Π΅Π½ΡŒΠΊΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½ΠΎΡ— консистСнції.
  5. Π―ΠΊ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ курячі Π³ΠΎΠΌΡ–Π»ΠΊΠΈ ΠΎΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠ°Ρ‚ΡŒΡΡ, Ρ—Ρ… ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ рясно ΠΏΠΎΠΊΡ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΈΠΌ Ρ– Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° гострим соусом.
  6. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Π΄ ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Π΅ΡŽ Π½Π° стіл, Π² ΠΏΡ€Π΅Π·Π΅Π½Ρ‚Π°Ρ†Ρ–ΠΉΠ½Ρƒ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ розкласти листя салату, Π° ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Ρ… Π½Π΅Ρ— покласти ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ. Π—Π²Π΅Ρ€Ρ…Ρƒ блюдо присипати ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΎΡŽ ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΎΡŽ.

Π‘Ρ‚Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΡƒΡ€Π° Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ соусу Π΄ΠΎ курячих Π½Ρ–ΠΆΠΎΠΊ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° Π±ΡƒΡ‚ΠΈ гладкою Ρ– Ρ‚ΡΠ³ΡƒΡ‡ΠΎΡŽ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠšΡƒΡ€ΠΊΠ° Π½Π° Π³Ρ€ΠΈΠ»Ρ– Π² ΠΉΠΎΠ³ΡƒΡ€Ρ‚ΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ–

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close