М’ясні оладки з грибами

Моторошно захотілося м’ясних оладок, та таких, щоб з грибами. Сказано зроблено! Вийшли ось такі котлетки-оладки)))
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний (будь-який, у мене свинячий) 300 грамів
- Печериці (можна більше, у мене готові, з баночки) 100 грамів
- Яйце куряче 1 штука
- Борошно пшеничне / Борошно 3 столові ложки
- Сир твердий (будь твердий, можна більше) 50 грамів
- Кефір 1 склянка
- Петрушка (не обов’язково) 2 гілочки
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
- Олія рослинна (для смаження, в разі потреби)
- Цибуля ріпчаста (подрібнити, я натерла на дрібну тертку)
Приготування:
- До фаршу додаємо кефір, яйце, натертий сир, цибулю, сіль, перець, петрушку, улюблені спеції, добре перемішуємо. Цибулю ріпчасту можна замінити на зелену, по-моєму, буде не погано.
- Додаємо нарізані гриби і борошно. Якщо маса здасться рідкою, можна додати ще 1 ложку борошна.
Пробуємо на сіль і викладаємо ложкою масу на гарячу сковороду, смажимо так всі наші оладки. - Ось і готові оладки, пригощайтесь на здоров’я!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Сувлакі з ноги ягняти