М’ясні ковбаски

Ковбаски з курячого філе, свинини, цибулі й молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. Соковиті, ніжні й дуже смачні!
Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на святковому столі. Смачно в теплому і холодному вигляді. Можна подати з будь-яким гарніром на друге в обід або на вечерю. А також на закуску або зі шматочком хліба у вигляді бутерброда на перекус. З приготування можу тільки додати, що спеції беріть за смаком і наявності. Готуються такі ковбаски досить просто.
Інгредієнти:
- М’якуш свинини 220 грамів
- Куряче філе 220 грамів
- Цибуля ріпчаста 2-3 штуки
- Молоко 200 мілілітрів
- Масло вершкове 50 грамів
- Вершки жирні 0,5 стакана
- Яйце куряче 1 штука
- Горіх мускатний 1/8 чайної ложки
- Сіль 2 чайних ложки
- Перець духмяний 1/8 чайної ложки
- Перець білий 1/8 чайної ложки
- Крихта білого хліба 80 грамів
- Лавровий лист 2 штуки
Приготування:
- Приготуйте фарш для ковбасок. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте, дрібно наріжте і викладіть в сковороду. Додайте вершкове масло.
- Смажте цибулю у вершковому маслі на невеликому вогні, помішуючи до тих пір, поки вона не стане прозорою.
- М’якуш свинини й куряче філе помийте. Пропустіть через м’ясорубку двічі зі смаженою цибулею.
У сковороду викладіть хлібні крихти, налийте молоко. Варіть крихти в молоці, постійно перемішуючи, щоб вони не пригоріли, до однорідної, густої консистенції. - Після крихти з молоком охолодіть і додайте у фарш. Додайте сіль і спеції. Перемішайте фарш і додайте яйце. Поступово, по дві столові ложки, влийте вершки й знову ретельно перемішайте. Я фарш в кінці збила блендером. Він став більш однорідним і ніжним.
- Викладіть фарш в харчову плівку і сформуйте ковбаски. Надішліть в холодильник на строк від 2 до 12 годин. Після викладіть ковбаски в глибоку сковороду або каструлю з товстим дном. Залийте окропом, додайте сіль і лавровий лист. Варіть 20 хвилин.
- Варені ковбаски дістаньте з каструлі, остудіть і зніміть плівку. Обваляйте в хлібних крихтах і обсмажити у вершковому маслі на сковороді.
- Ковбаски готові. Подавайте до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Свинячі ребра барбекю по-канзаськи
О-о-о-о! Які чудові, прям облизувати! Дякую за світлину!