Другі стравиСтрави з м'яса

М’ясні ковбаски

Ковбаски з курячого філе, свинини, цибулі й молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. Соковиті, ніжні й дуже смачні!

Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на святковому столі. Смачно в теплому і холодному вигляді. Можна подати з будь-яким гарніром на друге в обід або на вечерю. А також на закуску або зі шматочком хліба у вигляді бутерброда на перекус. З приготування можу тільки додати, що спеції беріть за смаком і наявності. Готуються такі ковбаски досить просто.

Інгредієнти:

  • М’якуш свинини 220 грамів
  • Куряче філе 220 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2-3 штуки
  • Молоко 200 мілілітрів
  • Масло вершкове 50 грамів
  • Вершки жирні 0,5 стакана
  • Яйце куряче 1 штука
  • Горіх мускатний 1/8 чайної ложки
  • Сіль 2 чайних ложки
  • Перець духмяний 1/8 чайної ложки
  • Перець білий 1/8 чайної ложки
  • Крихта білого хліба 80 грамів
  • Лавровий лист 2 штуки

Приготування:

  1. Приготуйте фарш для ковбасок. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте, дрібно наріжте і викладіть в сковороду. Додайте вершкове масло.
  2. Смажте цибулю у вершковому маслі на невеликому вогні, помішуючи до тих пір, поки вона не стане прозорою.
  3. М’якуш свинини й куряче філе помийте. Пропустіть через м’ясорубку двічі зі смаженою цибулею.
    У сковороду викладіть хлібні крихти, налийте молоко. Варіть крихти в молоці, постійно перемішуючи, щоб вони не пригоріли, до однорідної, густої консистенції.
  4. Після крихти з молоком охолодіть і додайте у фарш. Додайте сіль і спеції. Перемішайте фарш і додайте яйце. Поступово, по дві столові ложки, влийте вершки й знову ретельно перемішайте. Я фарш в кінці збила блендером. Він став більш однорідним і ніжним.
  5. Викладіть фарш в харчову плівку і сформуйте ковбаски. Надішліть в холодильник на строк від 2 до 12 годин. Після викладіть ковбаски в глибоку сковороду або каструлю з товстим дном. Залийте окропом, додайте сіль і лавровий лист. Варіть 20 хвилин.
  6. Варені ковбаски дістаньте з каструлі, остудіть і зніміть плівку. Обваляйте в хлібних крихтах і обсмажити у вершковому маслі на сковороді.
  7. Ковбаски готові. Подавайте до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Свинячі ребра барбекю по-канзаськи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (3 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
1 thought on “М’ясні ковбаски”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close