ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Лимонна паста з кабачком і каперсами

Ароматна паста лінгвіні з лимонним соусом! Особливий смак надають кабачки й каперси, а рікотта й оливкова олія кремову консистенцію. Трохи вишуканості з сонячної Сицилії!

Інгредієнти:

  • Паста лінгвіні 150 грамів
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Кабачок 1 штука
  • Часник 1 зубчик
  • Каперси 1 столова ложка
  • Сир Рікотта 2 столові ложки
  • Лимони 1/2 штуки
  • Рукола 50 грамів
  • Базилік 20 грамів

Приготування:

  1. Пасту лінгвіні відварити, воду злити.
  2. Кабачок нарізати на тонкі стрічки спеціальним плоским ножем для чищення овочів. Масло розігріти на сковороді. Відправити туди стрічки кабачком, порізаний часник і каперси. Злегка обсмажити.
  3. Змішати овочеву суміш з лінгвіні, додати Рікотту, вичавити лимонний сік, потерти цедру.
  4. Викладати в тарілки, зверху посипати свіжою руколою і базиліком.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close