Це філе лосося вийде соковитим і ароматним! Пекарський папір не дасть рибі підсушитися, і при цьому дозволить рівномірно пропектися. Спеції, трави і скибочки лимона підкреслять смак делікатесу! Інгредієнти: Філе лосося 200 грам Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Часник 1 зубчик Лимони 2 скибочки Стебло селери 4 скибочки Помідори черрі 2 штуки Цибуля зелена 1 стебло Розмарин 1 стебло Оливкова олія 1 столова ложка Приготування: Філе лосося викласти на пекарській папір. Зверху укласти розрізаний навпіл зубчик часнику, черрі, пару скибочок лимона, порізану зелену цибулю і стебло селери. Зверху покласти гілочку розмарину. Полити оливковою олією і загорнути краї паперу над лососем, краї паперу зав'язати, як на "цукерці". Лосось повинен виявитися всередині паперового кулька. Поставити в духовку запікатися на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.