Лосось в паперовому мішечку

Це філе лосося вийде соковитим і ароматним! Пекарський папір не дасть рибі підсушитися, і при цьому дозволить рівномірно пропектися. Спеції, трави і скибочки лимона підкреслять смак делікатесу!
Інгредієнти:
- Філе лосося 200 грам
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Часник 1 зубчик
- Лимони 2 скибочки
- Стебло селери 4 скибочки
- Помідори черрі 2 штуки
- Цибуля зелена 1 стебло
- Розмарин 1 стебло
- Оливкова олія 1 столова ложка
Приготування:
- Філе лосося викласти на пекарській папір.
- Зверху укласти розрізаний навпіл зубчик часнику, черрі, пару скибочок лимона, порізану зелену цибулю і стебло селери. Зверху покласти гілочку розмарину.
- Полити оливковою олією і загорнути краї паперу над лососем, краї паперу зав’язати, як на “цукерці”. Лосось повинен виявитися всередині паперового кулька.
- Поставити в духовку запікатися на 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.