Готуємо пастуДругі страви

Лінгвіні з песто з капусти кале

З капусти кале, яку ще називають кучерявою капустою, можна приготувати чудовий соус песто, додавши до неї кедрові горіхи й солоний сир Пекоріно Романо. З таким соусом відмінно поєднується класична італійська паста лінгвіні.

Автор рецепта – Рейчел Рей (Rachael Ray) – телеведуча, знаменитий шеф-кухар, бізнес-вумен, кулінарний письменник

Час: 30 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • Приблизно 1/3 стакана смажених кедрових горіхів
  • Часнику 2-3 зубчики, подрібнених
  • Цедра і сік 1 лимона
  • Кучерявої капусти (кале) без стебел 1 пучок
  • Свіжозмелений мускатний горіх
  • Оливкової олії 1/3 – 1/2 стакана
  • Сиру Пекоріно Романо 1/2 стакана плюс ще для посипання
  • Локшини лінгвіні 450 грамів

Приготування:

  1. Закип’ятіть воду у великій каструлі, щоб відварити лінгвіні. Помістіть кедрові горіхи, часник, цедру і сік лимона в кухонний комбайн і подрібніть короткими інтервалами. Додайте капусту кале в кілька етапів і подрібнюйте інтервалами. Додайте сіль, перець і кілька пучків мускатного горіха.
  2. Вливайте оливкову олію до утворення густого соусу. Перекладіть соус песто в миску і вмішайте сир Пекоріно Романо.
  3. У підсоленій воді зваріть пасту “аль денте”. Додайте в песто 1 стакан води, яка містить крохмаль, в якій варилася паста, перед тим як її злити. Перемішуйте лінгвіні з соусом песто протягом 1-2 хвилин, розподіляючи соус рівномірно.
  4. Доведіть до смаку і посипте додатковою кількістю сиру перед подачею.

Смачного!

Подивіться як смачно приготувати салат Нісуаз з анчоусами й тунцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close