Другі стравиСтрави з птиці

Курячі стегна в паприці на грилі

Курячі стегна в паприці на грилі. Дуже смачне м’ясо виходить якщо замаринувати його з додаванням паприки, можна використовувати як звичайну так і копчену. Мені дуже подобається курячі стегна ще й тим що м’ясо виходить не сухе як може бути з курячою грудкою.

Інгредієнти:

  • Стегно куряче 1.5 кілограма
  • Паприка 1.5 столової ложки
  • Чебрець пучок
  • Часник 4 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Приправа для курки за смаком
  • Олія рослинна 50 мілілітрів

Приготування:

  1. Зачистити курячі стегна від шкури й вирізати кісточку. Промити м’ясо.
  2. Додати сіль, перець і свіжий чебрець.
  3. Далі будь-яку приправу до курки й трохи — трохи рослинної олії. Перемішати.
  4. Посипати паприкою, додати часник. Перемішати. Маринувати протягом 3-х годин.
  5. Викласти на решітку. Обсмажити на мангалі до готовності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Каре ягня з часником на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close