Другі стравиСтрави з птиці

Курячі стегна в паніруванні з чіпсів

Пропоную приготувати запечені в духовці курячі стегна в паніруванні з чіпсів. Купуючи чіпси для рецепта, зверніть увагу на ті, до складу яких входить паприка.

При приготуванні курки зазвичай використовують більш знайомі види панірування, але можна спробувати обваляти шматочки м’яса в подрібнених картопляних чіпсах, попередньо вмочивши їх у збиті яйця. Запікати потрібно відразу, щоб панірування не розмокло. Готові стегенця покриваються хрусткою рум’яною скоринкою! Дуже смачно!

Інгредієнти:

  • Стегна курячі 1 кілограм
  • Чіпси з паприкою 100 грамів
  • Яйця курячі 2 штуки
  • Лимони великі 1 штука
  • Паприка мелена 1,5 чайної ложки
  • Сіль 1,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Стегенця вимити, обсушити серветкою, викласти в миску, полити соком лимона і залишити на 30-40 хвилин, щоб м’ясо добре промаринувалося. За цей період стегна потрібно пару раз перевернути.
  2. Чіпси покласти в поліетиленовий пакет і подрібнити за допомогою качалки. Чим дрібніше, тим буде смачніше.
  3. У миску вбити яйця, додати сіль за смаком і мелену паприку. Ті, хто не любить паприку, можуть посипати чорним меленим перцем.
  4. Суміш злегка збити.
  5. Стегна обсушити, посипати паприкою і сіллю.
  6. Втерти сіль і перець в стегна.
  7. Стегна вмочити в яйця, а потім запанірувати в чіпсах і викласти у форму, змащену олією.
  8. Поставити форму в духовку, розігріту до температури 180 °C, і запікати стегна близько 45 хвилин.
  9. Блюдо готове! До запечених стегон підходить будь-який овочевий гарнір.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Ідеальна смажена куряча грудка

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close