Другі стравиСтрави з птиці

Курячі стегенця з картоплею під соусом

Курячі стегенця з картоплею під соусом з ряжанки. Найпростіше в приготуванні блюдо, але дуже смачне й ароматне. Можна приготувати без зайвого клопоту на велику сім’ю, збільшивши кількість інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Стегенце куряче 1 штука
  • Картопля (молода) 2-3 штуки
  • Ряжанка 100 мілілітрів
  • Часник 2 штуки
  • Кріп 2 гілочки
  • Перець чилі за смаком
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Змішайте ряжанку з часником пропущеним через прес, з гострим перцем, кропом, сіллю. У мене солодкий соус чилі й соус з кропу з часником і оливковою олією. Перемішайте.
  2. Зробіть на стегенцях надрізи й полийте маринадом, намагаючись потрапити в розрізи.
  3. Біля стегенця розкладіть чищену картоплю.
  4. Полийте маринадом.
  5. Запікайте при температурі 180 градусів 35 хвилин.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курка під бальзамічним соусом барбекю

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close