Другі стравиКотлети

Курячі котлети з сиром і яблуком

Незвичайний варіант курячих котлет, який здивує вас своїми смаковими нотками. Сир відповідає за ніжність котлет і надає їм легкий вершковий смак. А яблуко робить курячі котлети ще соковитіше, з легким, ледь помітним, але таким доречним і гармонійним ароматом і смаком. Такі котлети підходять усім, особливо тим, хто дотримується правильного харчування, або дітям.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий 500 грамів
  • Сир 200 грамів
  • Яблука 150 грамів (1 штука)
  • Яйце 1 штука
  • Часник 2-3 зубчики
  • Петрушка свіжа 10 грамів (3-4 гілочки)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сухарі панірувальні 60 грамів
  • Олія рослинна 2 столові ложки

Приготування:

  1. Підготувати всі продукти для котлет.
  2. Відсоток жирності сиру особливої ​​ролі не має, у мене – 5-ти процентний.
  3. Яблуко очистити, видалити серединку з насінням. Натерти яблука на середній або дрібній тертці.
  4. Петрушку промити й обсушити, нарізати дрібно. Часник очистити й натерти на дрібній тертці.
  5. У глибоку миску викласти підготовлений фарш.
  6. Сир розім’яти й перекласти в миску з фаршем.
  7. Додати натерті яблука, зелень і часник. Вбити яйце, всипати сіль і мелений перець за смаком.
  8. Перемішати ретельно всі інгредієнти.
  9. Сформувати з фаршу невеликі котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях.
  10. У сковороді розігріти олію і викласти котлети. Обсмажити котлети з кожного боку по 4 хвилини. Після вогонь зменшити, сковороду прикрити кришкою і тушкувати котлети 7-8 хвилин.
  11. Курячі котлети з сиром і яблуком готові до подачі. Подавати можна з соусом, різними гарнірами, салатами, овочами й зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясні котлети з начинкою з горошку і сиру

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close