Куряче м’ясо під шубою в духовці

Дуже простий рецепт. Блюдо виходить дивно смачним!
Подавати можна з будь-яким легким овочевим салатом. Прекрасно підійде томатний сік.
Інгредієнти:
- Куряче філе 350 грамів
- Цибуля ріпчаста 2 штуки
- Вершки 300 грамів
- Твердий сир 200 грамів
- Картопля 2 штуки
- Рослинна олія 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Часник 3 зубчики
- Мелений коріандр за смаком
Приготування:
- Заздалегідь підготувати для рецепта необхідні інгредієнти.
- Будь-який сир твердих сортів натерти на крупній тертці. 2/3 частини сиру покласти в миску, залити вершками, за смаком посолити й поперчити. За бажанням, додати покришений часник і мелений коріандр. Все добре перемішати.
- Цибулю нарізати півкільцями. Почистити й нарізати тонкими скибочками картоплю. М’ясо промити й дуже дрібно порізати ножем. Сковороду чи ще якусь форму, яка підходить за розміром для порції, яку запікаємо, змастити олією і розкласти шматочки курячого філе.
- На верх м’яса розмістити нашатковану цибулю. На шар цибулі розкласти скибочки картоплі. Потім м’ясо й овочі залити підготовленою сумішшю з вершків.
- Зверху блюдо посипати частиною натертого сиру і поставити форму в розігріту до 200 ° С духовку. Запікати близько 35 хвилин. Поки не з’явиться золотава скоринка. Готову страву вийняти з духовки й злегка остудити, щоб акуратніше розрізалось. Розріжте запіканку на порційні шматочки й подавайте до столу.
У цьому рецепті можна використовувати й курячі гомілки. Блюдо буде таким же ніжним на смак.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі ніжки з соусом барбекю