Другі стравиСтрави з птиці

Куряче м’ясо під шубою в духовці

Дуже простий рецепт. Блюдо виходить дивно смачним!
Подавати можна з будь-яким легким овочевим салатом. Прекрасно підійде томатний сік.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 350 грамів
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Вершки 300 грамів
  • Твердий сир 200 грамів
  • Картопля 2 штуки
  • Рослинна олія 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник 3 зубчики
  • Мелений коріандр за смаком

Приготування:

  1. Заздалегідь підготувати для рецепта необхідні інгредієнти.
  2. Будь-який сир твердих сортів натерти на крупній тертці. 2/3 частини сиру покласти в миску, залити вершками, за смаком посолити й поперчити. За бажанням, додати покришений часник і мелений коріандр. Все добре перемішати.
  3. Цибулю нарізати півкільцями. Почистити й нарізати тонкими скибочками картоплю. М’ясо промити й дуже дрібно порізати ножем. Сковороду чи ще якусь форму, яка підходить за розміром для порції, яку запікаємо, змастити олією і розкласти шматочки курячого філе.
  4. На верх м’яса розмістити нашатковану цибулю. На шар цибулі розкласти скибочки картоплі. Потім м’ясо й овочі залити підготовленою сумішшю з вершків.
  5. Зверху блюдо посипати частиною натертого сиру і поставити форму в розігріту до 200 ° С духовку. Запікати близько 35 хвилин. Поки не з’явиться золотава скоринка. Готову страву вийняти з духовки й злегка остудити, щоб акуратніше розрізалось. Розріжте запіканку на порційні шматочки й подавайте до столу.

У цьому рецепті можна використовувати й курячі гомілки. Блюдо буде таким же ніжним на смак.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі ніжки з соусом барбекю

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close