Другі стравиСтрави з птиці

Куряче філе зі шпинатом і рікоттою

Легке і красиве блюдо з курячого філе! Секрет соковитості в особливій нарізці м’яса. Залишається лише приготувати начинку зі шпинату і запекти м’ясо.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка 2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Молодий шпинат 300 грам
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Сир Рікотта 50 грам
  • Перець червоний солодкий на смак

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо, не доводячи надріз до кінця, кожен шматочок на відстані 2 сантиметри. Солимо і перчимо.
  2. Шпинат трохи обсмажуємо в олії, теж трохи солимо і перчимо. Додаємо Рікотта, перемішуємо.
  3. У кожен розріз на курячому філе заправляємо пару чайних ложок шпинату з рікоттою. Зверху посипаємо тертим сиром і меленим червоним солодким перцем.
  4. Кладемо на деко. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close