Другі стравиСтрави з птиці

Куряче філе, запечене з сиром

Куряче філе, запечене з сиром, виходить дуже ніжним, ароматним і красивого жовтого кольору. Кисле молоко в рецепті можна замінити на кефір або інший кисломолочний продукт.

Інгредієнти:

  • Філе куряче 500 грамів
  • Молоко 100 мілілітрів
  • Сіль за смаком
  • Часник 1 чайна ложка
  • Куркума 1 чайна ложка
  • Суміш перців За смаком
  • Сир твердий 100 грамів

Приготування:

  1. Куряче філе нарізати й покласти в пакет.
  2. Курку посолити, поперчити, додати куркуму і сушений часник.
  3. Додати кисле молоко, закрити пакет і все ретельно перемішати. Залиште маринуватися 1 на годину.
  4. Курку викласти в форму для запікання.
  5. Замариновану курку посипати тертим сиром.
  6. Запікати курку при температурі 180
  7. C
  8. близько години.
  9. Подавати таку курку до будь-якого гарніру.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курка, маринована в соусі харісса, на грилі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті
1 thought on “Куряче філе, запечене з сиром”
  1. Це чудове куряче філе запечене з сиром до смаку краще багатьох інших м’ясних блюд.А найголовніше готувати легко і бистро.І я б посилив би гостроту приємного та ніжного смаку додаванням червоного перцю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close