Куряче філе, запечене з сиром

Куряче філе, запечене з сиром, виходить дуже ніжним, ароматним і красивого жовтого кольору. Кисле молоко в рецепті можна замінити на кефір або інший кисломолочний продукт.
Інгредієнти:
- Філе куряче 500 грамів
- Молоко 100 мілілітрів
- Сіль за смаком
- Часник 1 чайна ложка
- Куркума 1 чайна ложка
- Суміш перців За смаком
- Сир твердий 100 грамів
Приготування:
- Куряче філе нарізати й покласти в пакет.
- Курку посолити, поперчити, додати куркуму і сушений часник.
- Додати кисле молоко, закрити пакет і все ретельно перемішати. Залиште маринуватися 1 на годину.
- Курку викласти в форму для запікання.
- Замариновану курку посипати тертим сиром.
- Запікати курку при температурі 180
- C
- близько години.
- Подавати таку курку до будь-якого гарніру.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Курка, маринована в соусі харісса, на грилі
Це чудове куряче філе запечене з сиром до смаку краще багатьох інших м’ясних блюд.А найголовніше готувати легко і бистро.І я б посилив би гостроту приємного та ніжного смаку додаванням червоного перцю.