Куряче філе в шоколадному соусі

Дивовижне поєднання – куряче м’ясо і шоколадний соус! Проте це дуже відомий рецепт мексиканської кухні. Його секрет не в солодощі шоколаду, а в перці чилі!
Інгредієнти:
- Куряче філе 4 штуки
- Гіркий шоколад 50 грам
- Бульйон курячий 200 грам
- Перець чилі червоний довгий 1 штука
- Олія 3 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Перець позбавити від насіння, щоб гострота була помірною, і дрібно порубати. На сковороді розігріти олію.
- Філе натерти сіллю, посипати перцем. Перекласти на сковороду й обсмажити в олії з перцем чилі.
- У каструлі або металевій мисці нагріти бульйон і розчинити в ньому шоколад. Помішувати, поки рідина не стане однорідною і більш в’язкою.
- Цим соусом залити курку і тушкувати 10-12 хвилин.
Смачного!