Другі стравиМексиканськаСтрави з птиці

Куряче філе в шоколадному соусі

Дивовижне поєднання – куряче м’ясо і шоколадний соус! Проте це дуже відомий рецепт мексиканської кухні. Його секрет не в солодощі шоколаду, а в перці чилі!

Інгредієнти:

  • Куряче філе 4 штуки
  • Гіркий шоколад 50 грам
  • Бульйон курячий 200 грам
  • Перець чилі червоний довгий 1 штука
  • Олія 3 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Перець позбавити від насіння, щоб гострота була помірною, і дрібно порубати. На сковороді розігріти олію.
  2. Філе натерти сіллю, посипати перцем. Перекласти на сковороду й обсмажити в олії з перцем чилі.
  3. У каструлі або металевій мисці нагріти бульйон і розчинити в ньому шоколад. Помішувати, поки рідина не стане однорідною і більш в’язкою.
  4. Цим соусом залити курку і тушкувати 10-12 хвилин.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close