Другі стравиСтрави з птиці

Куряче філе на грилі з медом і гірчицею

Гірчично-медовий маринад з ненав’язливим смаком лимона відмінно доповнює куряче філе. М’ясо розм’якшується під дією кислоти, а також залишається соковитим завдяки оливковій олії. Курячі грудки гарні в якості окремої страви, вдалим рішенням також буде порізати їх в салат, додати до пасти або зробити з ними сендвічі. В цілому потрібно приблизно 1,5 стакана або 350 мілілітрів маринаду, тому оливкову олію можна додавати з розрахунком, щоб вийшов приблизно такий обсяг.

Інгредієнти:

  • 4 курячих філе
  • Сік з 4 лимонів
  • Діжонської гірчиці 1 столова ложка з гіркою
  • Меду 2 столові ложки
  • Щіпка солі

Приготування:

  1. Змішайте невелику кількість оливкової олії, лимонний сік, діжонську гірчицю, мед і щіпку солі. Відбийте куряче філе до тих пір, поки вони не будуть рівномірної товщини, потім маринують їх в приготовленій суміші протягом 24 годин в холодильнику.
  2. Смажте м’ясо на грилі протягом 8-10 хвилин або до тих пір, поки курка не набуде золотисто-коричневий колір і не буде повністю готова всередині. Переверніть курячі грудки після половини часу, щоб вони рівномірно приготувалися з обох сторін. Потім відкладіть і підтримуйте в теплому стані до подачі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Куряча грудка в апельсиновому соусі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close