Другі стравиСтрави з птиці

Куряча печінка в соусі з каррі

Пропоную ще один варіант приготування ніжної курячої печінки, на цей раз в соусі з каррі. Подати цю страву можна зі свіжими овочами, зеленню, картопляним пюре або пастою, кашами.

Отже, розповідаю, як приготувати курячу печінку в соусі з каррі. Перед початком процесу, обов’язково вимийте печінку, видаліть все зайве. Якщо на печінці жовч, то такі шматочки краще викинути відразу, інакше все блюдо буде гірчити. Зверніть увагу на колір печінки, здорова печіночка має приємний темно бордовий колір, без світлих плям або крововиливів. Таке ароматне і смачне блюдо з печінки точно оцінять ваші близькі!

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 600 грамів
  • Вершки 250 мілілітрів
  • Борошно пшеничне 2 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Каррі 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень за смаком
  • Рослинна олія без запаху 2 столові ложки

Приготування:

  1. Підготуйте продукти, вимийте печінку. Приступимо! Поріжте печінку на половинки. Додайте сіль, перець, борошно і перемішайте.
  2. На сильному вогні обсмажте печінку (я використовувала дві столові ложки рослинної рафінованої олії).
  3. Зменшіть вогонь, покладіть нарізану цибулю, перемішайте і смажте 5 хвилин.
  4. Влийте вершки, додайте каррі, перемішайте і тушкуйте 10-12 хвилин при слабкому кипінні. Куряча печінка в соусі з каррі готова!
  5. Посипте зеленню (у мене зелена цибуля) і подайте до столу з овочами.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курка смажена на сковороді гриль з песто

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close