Куряча грудка з інжиром в червоному вині

Куряче м’ясо стає ніжним і просоченим злегка терпким смаком свіжого інжиру! Цю страву найкраще подавати з рисом або легким салатом.
Інгредієнти:
- Оливкова олія 4 столові ложки
- Куряча грудка 2 штуки
- Інжир 8 штук
- Червоне сухе вино 200 грам
- Мед 2 чайні ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Курячі грудки промити, обсушити й натерти сіллю і перцем. Розігріти на сковороді 2 столові ложки олії, викласти грудки й обсмажити по 5 хвилин з двох сторін. Зняти з вогню.
- Решта 2 ложки олії нагріти на сковороді. Покласти в неї інжир, нарізаний 4 або 2 частини. Злегка обсмажити.
- Потім влити вино, додати мед, тушити інжир 5-7 хвилин.
- Розкласти курку по тарілках, відразу ж подати соус, поки він теплий.
Смачного!