Другі стравиСтрави з птиці

Куряча грудка з інжиром в червоному вині

Куряче м’ясо стає ніжним і просоченим злегка терпким смаком свіжого інжиру! Цю страву найкраще подавати з рисом або легким салатом.

Інгредієнти:

  • Оливкова олія 4 столові ложки
  • Куряча грудка 2 штуки
  • Інжир 8 штук
  • Червоне сухе вино 200 грам
  • Мед 2 чайні ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Курячі грудки промити, обсушити й натерти сіллю і перцем. Розігріти на сковороді 2 столові ложки олії, викласти грудки й обсмажити по 5 хвилин з двох сторін. Зняти з вогню.
  2. Решта 2 ложки олії нагріти на сковороді. Покласти в неї інжир, нарізаний 4 або 2 частини. Злегка обсмажити.
  3. Потім влити вино, додати мед, тушити інжир 5-7 хвилин.
  4. Розкласти курку по тарілках, відразу ж подати соус, поки він теплий.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close