Другі стравиСтрави з птиці

Куряча грудка в беконі

Ні що не дасть ефект хрусткої скоринки так, як може дати підсмажений бекон! Дивовижно соковитою вийде куряча грудка, якщо в ній запекти суміш з сиру з зеленню, а зовні обернути беконом.

Інгредієнти:

  • Сир сулугуні 150 грам
  • Куряча грудка 2 штуки
  • Часник 2 зубчики
  • Петрушка рубана 2 столові ложки
  • Бекон 8 скибочок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Сир сулугуні потрібно натерти на крупній тертці, додати посічену петрушку (можна й іншу зелень). Трохи посолити та поперчити, додати дрібно порізаний або пропущений через давилку часник.
  2. Курячі грудки надрізати уздовж так, щоб вийшли “кишеньки”. У них покласти сирну суміш, заповнивши порожнину. Потім обернути 4-5 скибочками бекону хрест-навхрест.
  3. Викласти загорнуті грудки на сковороду без олії, обсмажити злегка з усіх боків, перевертаючи. Готувати повністю грудку в сковороді не потрібно.
  4. Як тільки бекон став підсмажений, перекласти грудки в деко і поставити запікатися на 30 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close