Другі стравиКухні світуСтрави з птиці

Курка з каррі та манго

Індійське блюдо – рис з каррі й куркою, обігране шиком високої кухні! Соус зі шматочків манго відтіняє своєю солодкою терпкістю пряну приправу Сходу.

Інгредієнти:

  • Печериці 400 грамів
  • Філе куряче 300 грамів
  • Рис 2 склянки
  • Вершки 35% -ві 200 грамів
  • Манго 1 штука
  • Паста Каррі червона 1 чайна ложка
  • Перець чилі 1 щіпка

Приготування:

  1. Куряче філе відварити. Нарізати скибочками й обсмажити до золотистого кольору.
  2. В окремому посуді змішати вершки зі спеціями, залити ними курку і поставити на невеликий вогонь.
  3. Манго почистити від шкірки, порізати, змішати з куркою в вершках. За необхідності, можна додати ще вершків. Накрити сковороду кришкою і готувати на середньому вогні 15 хвилин, іноді перемішуючи.
  4. Рис поставити варитися. Зливайте воду, що залишилася через 15-20 хвилин, коли він стане м’яким, але не розвареним. Гриби обсмажити на окремій сковороді. Змішати з куркою каррі.
  5. Подавати на стіл рис окремо або ж змішати обидві частини страви. Можна прикрасити пір’ям зеленої цибульки.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close