Курка з каррі та манго

Індійське блюдо – рис з каррі й куркою, обігране шиком високої кухні! Соус зі шматочків манго відтіняє своєю солодкою терпкістю пряну приправу Сходу.
Інгредієнти:
- Печериці 400 грамів
- Філе куряче 300 грамів
- Рис 2 склянки
- Вершки 35% -ві 200 грамів
- Манго 1 штука
- Паста Каррі червона 1 чайна ложка
- Перець чилі 1 щіпка
Приготування:
- Куряче філе відварити. Нарізати скибочками й обсмажити до золотистого кольору.
- В окремому посуді змішати вершки зі спеціями, залити ними курку і поставити на невеликий вогонь.
- Манго почистити від шкірки, порізати, змішати з куркою в вершках. За необхідності, можна додати ще вершків. Накрити сковороду кришкою і готувати на середньому вогні 15 хвилин, іноді перемішуючи.
- Рис поставити варитися. Зливайте воду, що залишилася через 15-20 хвилин, коли він стане м’яким, але не розвареним. Гриби обсмажити на окремій сковороді. Змішати з куркою каррі.
- Подавати на стіл рис окремо або ж змішати обидві частини страви. Можна прикрасити пір’ям зеленої цибульки.
Смачного!