Π”Ρ€ΡƒΠ³Ρ– стравиБтрави Π· ΠΏΡ‚ΠΈΡ†Ρ–

ΠšΡƒΡ€ΠΊΠ° Π² Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎ-Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΎΠΌΡƒ соусі

ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡŽ Π²Π°ΠΌ ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ курячС Ρ„Ρ–Π»Π΅ Π² соусі Π½Π° основі Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π°, Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΡ–Π² Ρ– сиру. Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½ Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ кислинку ΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρƒ ΡΠ²Ρ–ΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΡƒΡ€Ρ†Ρ–, Π° соус Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ Π·Π°Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉ сухС Ρ„Ρ–Π»Π΅ соковитим Ρ– Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΠΌ. ΠšΡ€Ρ–ΠΌ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, завдяки Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎ-Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΎΠΌΡƒ соусу Π°Π±ΡΠΎΠ»ΡŽΡ‚Π½ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-який Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ станС Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ смачний Ρ– Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ 500 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π² (1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°)
  • Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ ΠΆΠΈΡ€Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ 10-15% 100 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π‘ΠΈΡ€ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Часник 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 30 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Оливкова олія 45 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π² (3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ)
  • Π‘ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½ΠΎ 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π ΠΎΠ·ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½ свіТий (Π°Π±ΠΎ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яка зСлСнь) 1 Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠ° (Π½Π° смак, Π·Π° баТанням)
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π½Π° смак
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π½Π° смак

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊ Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½ Π½Π° ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Ρ‚ΠΎΠ²Ρ‰ΠΈΠ½ΠΎΡŽ 1-1,5 см.
  2. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»Ρ–Ρ‚ΡŒ курячС ΠΌ’ясо Ρ– присиптС Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ.
  3. КоТСн ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ курячого Ρ„Ρ–Π»Π΅ обваляйтС Π² Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ– (1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°).
  4. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–ΠΉΡ‚Π΅ Π² сковороді рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡ‚Π΅ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ, Π·Π°ΠΏΠ°Π½Ρ–Ρ€ΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π² Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Ρ–, Π· Π΄Π²ΠΎΡ… сторін.
  5. На обсмаТування Π²Π°ΠΌ Π·Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ 8-10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  6. Поки Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ курячС Ρ„Ρ–Π»Π΅, Π½Π°Ρ‚Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ– сир Ρ– Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π΅Π½ΠΈΠΉ часник.
  7. ΠŸΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° Π½Π°Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌΠΈ скибочками, Π° Π· Ρ€Π΅ΡˆΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π²ΠΈΡ‡Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ сік.
  8. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠ΅Π½Ρƒ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·Ρ– сковороди Π² Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ.
  9. Π£ сковороду Π· ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ, Ρ‰ΠΎ залишилась Ρ– курячим соком Π²Ρ–Π΄ΠΏΡ€Π°Π²Ρ‚Π΅ часник, Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ масло Ρ– 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ Π±ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠ½Π°. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡ‚Π΅ всС 1 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½Ρƒ, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ.
  10. Π”ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π² сковороду 200 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π² Π²ΠΎΠ΄ΠΈ, Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ ΠΉ сир, Π·Π°ΠΊΠΈΠΏ’ΡΡ‚Ρ–Ρ‚ΡŒ.
  11. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Ρ–Ρ‚ΡŒ Π² соус обсмаТСні ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ. МоТна Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ використовувати ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½Ρƒ зСлСнь β€” я Π΄ΠΎΠ΄Π°Π»Π° Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΡƒ Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Ρƒ. Π’ΡƒΡˆΠΊΡƒΠΉΡ‚Π΅ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  12. ΠŸΡ€ΠΈ Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ– ΠΏΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°ΠΉΡ‚Π΅ курячС ΠΌ’ясо соусом, Π° Π² ΠΊΡ–Π½Ρ†Ρ– готування Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ скибочки Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π°.
  13. ΠŸΡ€ΠΎΡ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ вміст сковороди Ρ‰Π΅ 3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ.
  14. ΠšΡƒΡ€ΠΊΠ° Π² Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎ-Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½ΠΎΠΌΡƒ соусі, Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π°. На Π³Π°Ρ€Π½Ρ–Ρ€ Π΄ΠΎ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΡ— ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ, Π³Ρ€Π΅Ρ‡Π°Π½Ρƒ ΠΊΠ°ΡˆΡƒ Π°Π±ΠΎ Π²Π΅Ρ€ΠΌΡ–ΡˆΠ΅Π»ΡŒ.
  15. Кислинка Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” ΠΌ’ясу свіТий смак Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚, Π½Ρƒ Π° соус ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° їсти лоТкою β€” Ρ†Π΅ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачно!)
  16. Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Ρ– ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ Π² ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Π°Π΄Ρ– Π· ΠΊΡ–Π²Ρ–, Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΠΎΠ²Π°Π½Ρ– Π· ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close