Курка запечена цілою у соусі з пивом! Ароматна, пряна і соковита птиця готується швидко і радує хрусткою скоринкою. Подавати з картоплею, рисом або свіжими овочами! Інгредієнти: Курка 2 кілограми Перець чорний мелений 2 чайні ложки Сіль 2 чайні ложки Соус барбекю (BBQ) 300 мілілітрів Соус соєвий 4 столові ложки Пиво темне 1/2 літра Приготування: Курку натерти сіллю і перцем. Відлийте з банки половину темного пива, другу залиште в банці. На форму постелити пекарський папір, встановити на неї банку з пивом, зверху насадити курку. Запікати птицю близько години при 200 градусах. Тепер готуємо соус: змішуємо соус барбекю, соєвий соус і половину банки пива. Ставимо каструлю на вогонь, помішувати, соус поступово почне густіти. Через 60 хвилин потрібно дістати курку, повністю полити її соусом і поставити назад в духовку ще на 20 хвилин. Тепер страва готова. Смачного!