Другі стравиСтрави з птиці

Курка в пивному соусі

Курка запечена цілою у соусі з пивом! Ароматна, пряна і соковита птиця готується швидко і радує хрусткою скоринкою. Подавати з картоплею, рисом або свіжими овочами!

Інгредієнти:

  • Курка 2 кілограми
  • Перець чорний мелений 2 чайні ложки
  • Сіль 2 чайні ложки
  • Соус барбекю (BBQ) 300 мілілітрів
  • Соус соєвий 4 столові ложки
  • Пиво темне 1/2 літра

Приготування:

  1. Курку натерти сіллю і перцем. Відлийте з банки половину темного пива, другу залиште в банці.
  2. На форму постелити пекарський папір, встановити на неї банку з пивом, зверху насадити курку. Запікати птицю близько години при 200 градусах.
  3. Тепер готуємо соус: змішуємо соус барбекю, соєвий соус і половину банки пива. Ставимо каструлю на вогонь, помішувати, соус поступово почне густіти.
  4. Через 60 хвилин потрібно дістати курку, повністю полити її соусом і поставити назад в духовку ще на 20 хвилин. Тепер страва готова.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (2 оцінок, середнє: 4,50 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close