Другі стравиСтрави з овочів

Кукурудза гриль у вершковому маслі з чилі, лаймом і сиром

Ця кукурудза подається з вершковим маслом, яке володіє фантастичним смаком завдяки збалансованій гостроті та ледь помітними нотками лайма. Щоб качани не згоріли зовні, не встигнувши підготуватися всередині, можна попередньо замочити їх у воді, не знімаючи покривні листки.

Час: 10 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

  • 6 кукурудзяних качанів, в покривних листках
  • Вершкового масла 1 стакан, кімнатної температури
  • Порошку чилі 1 столова ложка
  • Каєннського перцю 1 чайна ложка
  • Сік з 3 лаймів
  • Сиру фета 1 стакан

Приготування:

  1. Розжарте гриль до помірно-високої температури. Підсмажуйте кукурудзу прямо в листкових обгортках, поки вони не почнуть темніти, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
  2. У мисці змішайте вершкове масло з порошком чилі, каєннським перцем, соком лайма, невеликою кількістю солі й чорного перцю.
  3. Відверніть листкові обгортки, залишивши їх на кінці качана, щоб за них було зручно тримати кукурудзу під час їжі. Натріть кукурудзу маслом з чилі й лаймом. Посипте сиром.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Стручкова квасоля з пармезаном і капустою кале

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close