Готуємо пастуДругі страви

Кремова паста

Автор рецепта – Рейчел Рей (Rachael Ray)

Інгредієнти:

  • Макаронних виробів пенне 450 грамів
  • Оливкової олії 1 столова ложка
  • Вершкового масла 1 столова ложка
  • Часнику 2 зубчики, придавити лезом ножа і подрібнити
  • Цибулі-шалот 2 штуки, подрібнити
  • Горілки 1 стакан
  • Курячого бульйону 1 стакан
  • Томатного соусу з протертих помідорів 900 грамів
  • Велика сіль і мелений перець
  • Жирних вершків 33% 1/2 стакана
  • Свіжого базиліка 20 листків, порвати
  • Підсмажений хліб

Приготування:

  1. Розжарте велику сковороду, і додайте олію, вершкове масло, часник і цибулю-шалот. Стримуйте вогонь, і готуйте зажарку, поки цибуля-шалот не карамелізується від власної солодкості, протягом 3-5 хв.
  2. Влийте горілку, і почніть упарювати приблизно наполовину, це займе 2 – 3 хв. Додайте курячий бульйон і помідори, і доведіть соус до кипіння; приправити сіллю і перцем.
  3. В цей час поставте варитися пасту до готовності до аль денте. За час приготування макаронів зробіть овочеву нарізку або тости.
  4. Поверніться до вашого соусу і влийте вершки, знову доведіть до кипіння; зніміть з вогню. Додайте варені макарони, зверху порвіть листя базиліка. Подавайте пасту з хрустким хлібом. Блюдо поєднується з червоним вином сорту Санджовезе.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close