Другі страви

Ковбаски в томатному соусі

Соковите і ситне блюдо для тих, хто любить м’ясні продукти в поєднанні з ніжними томатами й італійськими спеціями. Втім, приправи можуть бути будь-якими – готуйте із задоволенням і страва вийде незабутня!

Інгредієнти:

  • Часник 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Томати у власному соку 400 грам
  • Морква 2 штуки
  • Масло 2 столові ложки
  • Варено-копчені ковбаски 400 грам
  • Картопля 2 штуки
  • Курячий бульйон 1 склянка

Приготування:

  1. Почистіть картоплю, моркву, цибулю та часник. Наріжте їх.
  2. Наріжте кільцями ковбаски.
  3. Обсмажте ковбаски в олії. Перекладіть на блюдо.
  4. Обсмажте в олії цибулю і часник, додайте картоплю.
  5. Влийте бульйон і томати. Готуйте поки картопля не стане м’якою. Додайте сіль і спеції за смаком.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close