Ковбаски в томатному соусі

Соковите і ситне блюдо для тих, хто любить м’ясні продукти в поєднанні з ніжними томатами й італійськими спеціями. Втім, приправи можуть бути будь-якими – готуйте із задоволенням і страва вийде незабутня!
Інгредієнти:
- Часник 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Томати у власному соку 400 грам
- Морква 2 штуки
- Масло 2 столові ложки
- Варено-копчені ковбаски 400 грам
- Картопля 2 штуки
- Курячий бульйон 1 склянка
Приготування:
- Почистіть картоплю, моркву, цибулю та часник. Наріжте їх.
- Наріжте кільцями ковбаски.
- Обсмажте ковбаски в олії. Перекладіть на блюдо.
- Обсмажте в олії цибулю і часник, додайте картоплю.
- Влийте бульйон і томати. Готуйте поки картопля не стане м’якою. Додайте сіль і спеції за смаком.
Смачного!