Грибні котлетки зі свіжих лисичок виходять ніжними, з цікавою текстурою і дуже ароматними. А вже їх яскравий колір неодмінно змусить вас посміхнутися. Інгредієнти: Гриби лисички 150 грамівЦибуля ріпчаста 40 грамів (0,25 штуки)Кріп свіжий 3 гілочкиЯйце (дрібне) 1 штукаКрупа манна 2 столові ложкиСіль за смакомПерець чорний мелений за смакомСухарі панірувальні 3 столові ложкиОлія рослинна (для смаження) 2 столові ложки Приготування: Гриби переберіть, вимийте і висушіть.Лисички відправте в чашу блендера.Цибулю почистьте, вимийте, наріжте і відправте до грибів.Зелень вимийте, струсіть, дрібно наріжте і додайте до грибів і цибулі. Пробийте вміст чаші до однорідної маси.Перекладіть масу в миску, додайте яйце і перемішайте до однорідності.Додайте в грибну масу манну крупу і перемішайте.Залиште фарш на 10 хвилин, щоб манка набухла. Потім посоліть і поперчіть. Перемішайте.Розділіть фарш на рівні частини й обваляйте їх в панірувальних сухарях, надаючи форму котлетам.У сковороду налийте олію, розігрійте і викладіть котлетки.Обсмажуйте котлети протягом 7 хвилин з кожного боку, до рум'яної скоринки.Зніміть з вогню і відразу подавайте котлети з лисичок до столу. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі фрикадельки в грибному соусі (на сковороді)