Другі стравиКотлетиСтрави з овочів

Котлети з лисичок

Грибні котлетки зі свіжих лисичок виходять ніжними, з цікавою текстурою і дуже ароматними. А вже їх яскравий колір неодмінно змусить вас посміхнутися.

Інгредієнти:

  • Гриби лисички 150 грамів
  • Цибуля ріпчаста 40 грамів (0,25 штуки)
  • Кріп свіжий 3 гілочки
  • Яйце (дрібне) 1 штука
  • Крупа манна 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сухарі панірувальні 3 столові ложки
  • Олія рослинна (для смаження) 2 столові ложки

Приготування:

  1. Гриби переберіть, вимийте і висушіть.
  2. Лисички відправте в чашу блендера.
  3. Цибулю почистьте, вимийте, наріжте і відправте до грибів.
  4. Зелень вимийте, струсіть, дрібно наріжте і додайте до грибів і цибулі. Пробийте вміст чаші до однорідної маси.
  5. Перекладіть масу в миску, додайте яйце і перемішайте до однорідності.
  6. Додайте в грибну масу манну крупу і перемішайте.
  7. Залиште фарш на 10 хвилин, щоб манка набухла. Потім посоліть і поперчіть. Перемішайте.
  8. Розділіть фарш на рівні частини й обваляйте їх в панірувальних сухарях, надаючи форму котлетам.
  9. У сковороду налийте олію, розігрійте і викладіть котлетки.
  10. Обсмажуйте котлети протягом 7 хвилин з кожного боку, до рум’яної скоринки.
  11. Зніміть з вогню і відразу подавайте котлети з лисичок до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Курячі фрикадельки в грибному соусі (на сковороді)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close