Другі стравиКотлетиСтрави з риби

Котлети з коропа з кропом і шпиком

Котлети з коропа з кропом і шпиком. Для тих хто любить рибні котлети пропоную цей рецепт. Виходять дуже ніжні, соковиті домашні котлетки. Кількість шпику регулюйте на свій смак. Щоб цибулі не було чутно в котлетах її краще попередньо обсмажити до золотистого кольору.

Інгредієнти:

  • Риба 2.5 кілограма
  • Шпик 300 грамів
  • Кріп пучок
  • Цибуля ріпчаста 2 штуки
  • Яйце куряче 1 штука
  • Сухарі панірувальні 100 грамів
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком

Приготування:

  1. Рибу почистити й розібрати на філе, зрізати кістки.
  2. Цибулю очистити, нарізати. Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
  3. Пропустити через м’ясорубку філе риби й невелику кількість шпику.
  4. Додати кріп, цибулю пропущену через м’ясорубку.
  5. Посолити й поперчити. Додати яйце. Добре перемішати котлетну масу. Відправити в холодильник на 4 години або на ніч.
  6. Далі сформувати котлети й обваляти в панірувальних сухарях.
  7. Можна заморозити й готувати по потребі.
  8. Або обсмажити на рослинній олії до готовності.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Котлети зі свинини з картоплею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close