Другі стравиСтрави з овочів

Картопляний рулет з грибами

Просте і смачне вегетаріанське блюдо з картопляного пюре і грибів! Запікається в духовці, подається зі сметаною або будь-яким гострим соусом.

Інгредієнти:

  • Картопля 500 грамів
  • Опеньки заморожені 250 грамів
  • Олія 120 грамів
  • Борошно пшеничне 1 стакан
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Петрушка рубана 2 столові ложки
  • Кунжут за смаком

Приготування:

  1. Картоплю відварити, зробити пюре, розмішавши з олією і борошном. Можна посолити й поперчити.
    Картопляне тісто розкачати шаром в 1-1,5 сантиметра. Гриби порізати, змішати з рубаною петрушкою.
  2. Гриби з петрушкою викласти тонким шаром на картопляне тісто, трохи скропити олією, скрутити в рулет. Присипати кунжутом.
  3. Викласти рулет на змащене деко або пекарський папір. Запікати 15-20 хвилин при 180 градусах. Перед подачею трохи остудити.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 4,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close