Картопляний рулет з грибами

Просте і смачне вегетаріанське блюдо з картопляного пюре і грибів! Запікається в духовці, подається зі сметаною або будь-яким гострим соусом.
Інгредієнти:
- Картопля 500 грамів
- Опеньки заморожені 250 грамів
- Олія 120 грамів
- Борошно пшеничне 1 стакан
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Петрушка рубана 2 столові ложки
- Кунжут за смаком
Приготування:
- Картоплю відварити, зробити пюре, розмішавши з олією і борошном. Можна посолити й поперчити.
Картопляне тісто розкачати шаром в 1-1,5 сантиметра. Гриби порізати, змішати з рубаною петрушкою. - Гриби з петрушкою викласти тонким шаром на картопляне тісто, трохи скропити олією, скрутити в рулет. Присипати кунжутом.
- Викласти рулет на змащене деко або пекарський папір. Запікати 15-20 хвилин при 180 градусах. Перед подачею трохи остудити.
Смачного!