Другі стравиЗапіканки

Картопляна запіканка з сиром та яйцем

Ця ситна запіканка готується на сковороді й виходить дуже ніжною під шаром тягучого сиру і ніжного яйця! Ще трохи томатів, мисливської ковбаски й пару печериць – і вийде справжній обід!

Інгредієнти:

  • Сир сулугуні 250 грам
  • Часник 1 зубчик
  • Картопля 1 штука
  • Ковбаска мисливська 1 штука
  • Печериці 2 штуки
  • Оливкова олія 4 столові ложки
  • Помідори консервовані 150 грам
  • Цукор 1 чайна ложка
  • Орегано 1 столова ложка
  • Сир тертий 50 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень за смаком

Приготування:

  1. Картоплю, сир сулугуні та ковбаску потрібно нарізати тонкими скибочками. Гриби посікти.
  2. Часник обсмажити в 2 ложках олії, додати томати у власному соку, орегано, цукор, трохи посолити та поперчити. Тушити 5 хвилин.
  3. Сковороду полити олією, поставити на сильний вогонь – розкласти картоплю скибочками трохи навхрест, присипати сиром. Закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
  4. Зверху полити томатним соусом, посипати печерицями та сулугуні. Готувати ще 5-7 хвилин під кришкою, зменшивши вогонь. Потім викласти скибочки ковбаски, в середину блюда розбити яйце. Закрити кришкою ще на 7 хвилин. Подавати зі свіжою петрушкою або базиліком.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close