Картопляна запіканка з сиром та яйцем

Ця ситна запіканка готується на сковороді й виходить дуже ніжною під шаром тягучого сиру і ніжного яйця! Ще трохи томатів, мисливської ковбаски й пару печериць – і вийде справжній обід!
Інгредієнти:
- Сир сулугуні 250 грам
- Часник 1 зубчик
- Картопля 1 штука
- Ковбаска мисливська 1 штука
- Печериці 2 штуки
- Оливкова олія 4 столові ложки
- Помідори консервовані 150 грам
- Цукор 1 чайна ложка
- Орегано 1 столова ложка
- Сир тертий 50 грам
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
Приготування:
- Картоплю, сир сулугуні та ковбаску потрібно нарізати тонкими скибочками. Гриби посікти.
- Часник обсмажити в 2 ложках олії, додати томати у власному соку, орегано, цукор, трохи посолити та поперчити. Тушити 5 хвилин.
- Сковороду полити олією, поставити на сильний вогонь – розкласти картоплю скибочками трохи навхрест, присипати сиром. Закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
- Зверху полити томатним соусом, посипати печерицями та сулугуні. Готувати ще 5-7 хвилин під кришкою, зменшивши вогонь. Потім викласти скибочки ковбаски, в середину блюда розбити яйце. Закрити кришкою ще на 7 хвилин. Подавати зі свіжою петрушкою або базиліком.
Смачного!