Ця ситна запіканка готується на сковороді й виходить дуже ніжною під шаром тягучого сиру і ніжного яйця! Ще трохи томатів, мисливської ковбаски й пару печериць - і вийде справжній обід! Інгредієнти: Сир сулугуні 250 грам Часник 1 зубчик Картопля 1 штука Ковбаска мисливська 1 штука Печериці 2 штуки Оливкова олія 4 столові ложки Помідори консервовані 150 грам Цукор 1 чайна ложка Орегано 1 столова ложка Сир тертий 50 грам Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Зелень за смаком Приготування: Картоплю, сир сулугуні та ковбаску потрібно нарізати тонкими скибочками. Гриби посікти. Часник обсмажити в 2 ложках олії, додати томати у власному соку, орегано, цукор, трохи посолити та поперчити. Тушити 5 хвилин. Сковороду полити олією, поставити на сильний вогонь - розкласти картоплю скибочками трохи навхрест, присипати сиром. Закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин. Зверху полити томатним соусом, посипати печерицями та сулугуні. Готувати ще 5-7 хвилин під кришкою, зменшивши вогонь. Потім викласти скибочки ковбаски, в середину блюда розбити яйце. Закрити кришкою ще на 7 хвилин. Подавати зі свіжою петрушкою або базиліком. Смачного!