ГарніриДругі страви

Картопля з відвареним лососем і кропом

Картопля з відвареним лососем і кропом. Перед вами прекрасний як гарнір так і основне блюдо на обід або святкову вечерю. Виходить дуже смачно і ситно. Філе червоної риби можна обсмажити, у мене відварне.

Інгредієнти:

  • Картопля (молода) 500 грамів
  • Філе риби лосось 150 грамів
  • Кріп 0.5 пучка
  • Вершкове масло 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Картоплю очистити від шкірки. Помити й нарізати на великі шматочки. Залити водою і відварити до готовності, злити воду. Червону рибу відварити на пару або просто у воді, виделкою розібрати на дрібні шматочки.
  2. Дрібно подрібнити кріп. Картоплю з’єднати з рибою. Додати кріп, зелень, вершкове масло і спеції.
  3. Добре перемішати й подавати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Смажена картопля з карі і часником

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close