Другі стравиСтрави з м'яса

Каре ягняти в паніруванні з горгонзоли на грилі

Навіть на грилі можна посмажити дивовижне каре ягняти в паніруванні з сиру горгонзола і панірувальних сухарів з італійськими прянощами, що буде подвійно смачніше, коли терпкий сир змішається з ароматами середземноморських трав і вугілля.

Реберця ягняти, натерті оливковою олією з перцем і орегано, спочатку смажаться до хрусткої скоринки з одного боку, а при смаженні на іншій стороні покриваються паніруванням і доводяться до готовності під кришкою. Не забудьте попередньо зачистити реберця з одного кінця, щоб все блюдо виглядало по-справжньому вишукано і святково.

Інгредієнти:

  • Оливкової олії 1/4 стакана
  • Свіжо меленого чорного перцю 1 столова ложка + додатково для панірування
  • Морської солі 1 столова ложка
  • Свіжого листя орегано 2 столові ложки, порубаного
  • 2 пласти реберець ягняти, зачищених на кінцях кісток
  • Розкришеної горгонзоли 3/4 стакана
  • Італійських панірувальних сухарів 0,5 стакана
  • Подрібненого часнику 2 столові ложки
  • Свіжого листя кінзи 1 столова ложка, порубаного

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до середнього жару.
  2. В мисці середнього розміру змішайте оливкову олію, чорний перець, сіль, орегано.
  3. Наріжте пласти ребер на окремі котлети на кісточках і покладіть їх у масляну суміш. Перемішайте, щоб добре покрити.
  4. В окрему миску покладіть сир, панірувальні сухарі, часник, кінзу і дрібку чорного перцю. Акуратно перемішайте.
  5. Дістаньте реберця з маринаду і розкладіть їх на грилі. Смажте по 1,5-2 хвилини. Переверніть і зверху кожної котлети викласти по 1 столовій ложці суміші панірувальних сухарів і сиру.
  6. Закрийте кришку гриля і смажте до потрібного ступеня прожарювання, приблизно 2-4 хвилини. Перекладіть на блюдо і подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясо в гірчичному маринаді

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close