Другі стравиСтрави з м'яса

Каре ягняти на грилі з розмарином

М’ясо ягняти дуже ніжне і, можна сказати, дієтичне. Воно має делікатний смак і аромат. А обсмажена на грилі корейка молодого баранчика виглядає дуже пікантно й апетитно. Розмарин і часник наповнюють блюдо пряним ароматом і незвичайним смаком, а в поєднанні з оливковою олією, створюють атмосферу Провансу.

Час: 1 година. 20 хв.
Складність: легко
Порцій: 4 – 6

Інгредієнти:

  • 12 реберець ягняти з корейкою (товщиною близько 2,5 см)
  • Оливкової олії 1/3 стакана
  • 3 розчавлених зубчиків часнику
  • Нарізаного розмарину 1/2 пучка
  • Сіль для подачі

Приготування:

  1. Змішайте оливкову олію, часник, розмарин і трохи солі й перцю в пакеті із застібкою. Додайте ягнятину і натріть її маринадом. Запечатайте пакет і залиште маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину або покладіть в холодильник на добу.
  2. Нагрійте гриль до сильного жару. Дістаньте м’ясо з пакета і приберіть зайвий маринад. Смажте каре ягняти на грилі протягом 2-3 хвилин з кожного боку, до бажаного ступеня готовності. Залиште на 5 хвилин. Посипте невеликою кількістю морської солі й подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Домашня італійська ковбаса

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close