Каре ягняти на грилі з розмарином

М’ясо ягняти дуже ніжне і, можна сказати, дієтичне. Воно має делікатний смак і аромат. А обсмажена на грилі корейка молодого баранчика виглядає дуже пікантно й апетитно. Розмарин і часник наповнюють блюдо пряним ароматом і незвичайним смаком, а в поєднанні з оливковою олією, створюють атмосферу Провансу.
Час: 1 година. 20 хв.
Складність: легко
Порцій: 4 – 6
Інгредієнти:
- 12 реберець ягняти з корейкою (товщиною близько 2,5 см)
- Оливкової олії 1/3 стакана
- 3 розчавлених зубчиків часнику
- Нарізаного розмарину 1/2 пучка
- Сіль для подачі
Приготування:
- Змішайте оливкову олію, часник, розмарин і трохи солі й перцю в пакеті із застібкою. Додайте ягнятину і натріть її маринадом. Запечатайте пакет і залиште маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину або покладіть в холодильник на добу.
- Нагрійте гриль до сильного жару. Дістаньте м’ясо з пакета і приберіть зайвий маринад. Смажте каре ягняти на грилі протягом 2-3 хвилин з кожного боку, до бажаного ступеня готовності. Залиште на 5 хвилин. Посипте невеликою кількістю морської солі й подавайте.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Домашня італійська ковбаса