Капуста, тушкована з м’ясом, кукурудзою і томатною пастою

Ситна вечеря, яка надовго змусить вас забути про почуття голоду, — тушкована капуста зі свининою, консервованою кукурудзою і томатною пастою.
Інгредієнти:
- Капуста (маленький качан) 0,5 штуки (300 грамів)
- Свинина (м’якуш) 300 грамів
- Кукурудза консервована 0,5 банки об’ємом 340 грамів
- Морква (дрібна) 1 штука
- Цибуля ріпчаста (дрібна) 1 штука
- Томатна паста 1 столова ложка
- Каррі мелений 0,5 столової ложки
- Олія рослинна 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний гострий мелений на кінчику ножа
- Перець запашний горошок 2 штуки
- Лавровий лист 1 штука
Приготування:
- Цибулю і моркву очистити.
- М’ясо нарізати великими кубиками зі стороною 2 см.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками.
- Моркву натерти на крупній тертці.
- Капусту нарізати кубиками.
- У глибокій сковороді розігріти олію. Викласти туди м’ясо і швидко обсмажити на сильному вогні, помішуючи, до рум’яності, 3-5 хвилин.
- У сковороду з м’ясом додати цибулю.
- Спасерувати цибулю на середньому вогні 3 хвилини, до прозорості.
- Додати моркву і злегка обсмажити, пару хвилин.
- Додати капусту.
- Обсмажити на маленькому вогні протягом 10 хвилин, помішуючи.
- Додати томатну пасту і спеції (лавровий лист, горошини запашного перцю, каррі, гострий мелений перець, чорний мелений перець і сіль).
- Перемішати.
- Додати кукурудзу (можна з рідиною).
- Залити водою (400 мл), перемішати.
- Тушкувати свинину з капустою, кукурудзою і томатною пастою під кришкою на мінімальному вогні 40 хвилин.
- Зелень петрушки дрібно нарізати.
- Розкласти тушковану капусту зі свининою і кукурудзою по порційних тарілках, посипати подрібненою зеленню і подати до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Тушковані овочі зі смаженою манкою