Другі стравиСтрави з овочів

Кабачки тушковані з часниковим соусом

Дуже ніжне блюдо, яке в поєднанні з вершковим часниковим соусом стає просто незрівнянним. Свіжі кабачки – джерело вітамінів, а тушіння дозволяє зберегти всі корисні властивості, так що рецепт хороший і для тих, хто дотримується правильного харчування.

Приготування:

  • Кабачки 1 кілограм
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Томатна паста 2 столові ложки
  • Часник 3 зубчики
  • Сметана 15% -на 100 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Помийте кабачки, відріжте їм хвостики й наріжте на тонкі скибочки.
  2. Почистіть цибулю і моркву. Натріть на тертці.
  3. У розігріту сковороду налийте олію і викладіть томатну пасту. Додайте в суміш цибулю, моркву і часник.
  4. Тушкуйте 5-7 хвилин.
  5. Додайте кабачки та тушкуйте ще 15-20 хвилин під кришкою.
  6. Посоліть і додайте спеції.
  7. Наріжте часник і додайте його в сметану. Викладіть соус на готові кабачки.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close