ІталійськаГотуємо пастуДругі стравиКухні світу

Італійські спагеті з соусом Суго

Спагеті з соусом Суго, повсякденна та одна з найулюбленіших страв Італійської кухні. На приготування цієї страви потрібно 30 хвилин, а смак запам’ятовується на довго. Соус Суго дуже ніжний і водночас має неперевершений томатний смак. Ця страва підійде як для повсякденного вживання так і для прийняття гостей.

Інгредієнти:

  • Спагеті з твердих сортів пшениці 500 грамів
  • Помідори 6-7 штук (500 грамів)
  • Петрушка 1 пучок
  • Часник 2 зубчики
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Коріандр мелений 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Тертий сир пармезан 200 грамів
  • Базилік за смаком

Приготування:

  1. Ставимо воду на вогонь для варіння спагеті.
  2. Очищаємо помідори від шкірки (це простіше зробити обдавши їх окропом). Перемелюємо помідори в блендері, очищаємо і дрібно нарізаємо часник.
  3. На цьому етапі вода для спагеті вже закипає, солимо її та засипаємо спагеті, варимо на середньому вогні, при цьому постійно помішувати.
  4. Тепер прийшов час соусу Суго. Сковороду ставимо на вогонь, додаємо олію і виливаємо томати. Додаємо часник, зелень і спеції. Випаровуємо соус на повільному вогні.
  5. Після того як спагеті готові, промиваємо під холодною водою і викладаємо в тарілку, зверху заливаємо соусом Суго і посипаємо сиром, і прикрашаємо листям базиліка.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close