Другі стравиКухні світуСтрави з м'ясаТайська

Хрустка яловичина по-тайськи

М’ясо, яке тане в роті, приготоване з азіатськими спеціями й свіжими овочами! Прекрасна закуска або основне блюдо для любителів східної гострої їжі!

Інгредієнти:

  • Олія 2 чайні ложки
  • Яловичина пісна 450 грамів
  • Перець чилі червоний довгий 2 штуки
  • Цибуля зелена 2 пучки
  • Тертий імбир 4 столові ложки
  • Часник 2 зубчики
  • Проростки бобові 200 грамів
  • Кінза (коріандр) 2 пучки
  • Суміш салатного листя 100 грамів
  • Сік лайма 2 штуки
  • Цедра лайма 2 штуки
  • Оливкова олія 6 столових ложок

Приготування:

  1. Сковороду вок поставити на сильний вогонь, налити олію. Яловичину тонко нарізати й обсмажити протягом 2 хвилин в гарячій олії. Відкласти, щоб м’ясо охололо.
  2. Цибулю і часник порізати, додати імбир, коріандр і бобові паростки. Змішати з листям салату.
  3. В іншому посуді змішати цедру і сік двох лаймів, з’єднати з маслом.
  4. Перемішати з пряним салатом обсмажену яловичину. Полити лаймово-масляною заправкою. Відразу ж подавати!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close